Weet jij hoe het is om depressief te zijn? Hoe ga jij er mee om als jouw stemming in luttele seconden 180 graden kan draaien? En wat nou als je zo slecht in je vel zit dat je jezelf iets aan wilt doen? Is er dan nog voldoende kwaliteit van leven?

Deze en andere confronterende vragen zal ik op zondag 9 juli tijdens de minibeurs van Lifestyle Centrum Goodbodybalans in Lelystad niet uit de weg gaan. In mijn lezing geef ik jullie een kijkje in mijn leven met borderline, depressie en zelfbeschadiging. Na afloop is er alle ruimte om vragen te stellen of verder met elkaar in gesprek te gaan.

Kom jij ook op zondag 9 juli? Naast mijn lezing zullen er nog andere interessante workshops/consulten gegeven worden. Het belooft een leuke, afwisselende en inspirerende dag te worden. Zie ik je dan?

Voor meer informatie ga naar goodbodybalans.nl