Op woensdagavond 12 mei vindt er een onlinebijeenkomst plaats voor naasten van mensen met borderline. Deze avond is georganiseerd door twee studenten Social Work van de Hanzehogeschool van Groningen in samenwerking met GGZ Drenthe.

De avond is van 19.30 tot 21.00 uur en vindt plaats via Teams. Voor deze bijeenkomst zijn slechts acht plekken beschikbaar. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. En vol = vol. Ben jij een naaste van iemand met borderline en wil jij graag meer informatie over borderline en handvaten om met mensen met borderline om te gaan, dan is dit een hele mooie kans. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond.

Meld je aan via: b.j.straat@st.hanze.nl

Vanuit Stichting Borderline zal Anika Rooke als sidekick aanschuiven op deze avond, zodat je haar ook vragen kunt stellen.

Voor meer informatie kun je de poster downloaden.