Op de valreep heb ik meegedaan aan de Verhalenwedstrijd van Heel Nederland Schrijft 2017 met het thema ‘eng’. Naast de prijzen die door de jury worden vergeven, is er ook een publieksprijs te winnen. Daarvoor moest ik mijn verhaal ‘Wie het laatst lacht’ uploaden op de website van Heel Nederland Schrijft en een account aanmaken. Dat heb ik gedaan. Het is nu aan de lezers om hun favoriet te kiezen doormiddel van het liken van een verhaal.

Natuurlijk zou het heel gaaf zijn als ik een like van jou krijg en mijn verhaal mee kan dingen naar die prijs. Vind je ‘Wie het laatst lacht’ de moeite waard en verdient het een like?

Ga dan naar mijn verhaal en like mijn inzending. Je moet er wel een gratis account voor aanmaken, maar het kan ook heel simpel via een koppeling met Facebook. Zo heb ik het ook gedaan. Stemmen kan tot maandag 11 september 10.00 uur. Met een account kan maar één keer op een verhaal gestemd worden. Alvast bedankt voor je stem en wie weet…