Hoe is het om te leven met borderline en depressie?

Lezing door ervaringsdeskundige Anika van Hall – Rooke

Je hoort er wel eens over, maar hoe is het eigenlijk om te leven met borderline? Vaak heerst er veel taboe over dit onderwerp en bestaan er veel vooroordelen. Genoeg reden voor ervaringsdeskundige en schrijfster Anika van Hall – Rooke om dit onderwerp uit de taboesfeer te willen halen. Ze is druk bezig met het schrijven van haar eerste boek en geeft lezingen over haar ervaring met borderline. Ze komt ook bij Welzijn Lelystad haar verhaal doen.

Anika vertelt op persoonlijke en boeiende wijze wat het betekent om een persoonlijkheidsstoornis te hebben.

Anika: “Je somber voelen, last hebben van stemmingswisselingen, onbeheersbare woedaanvallen, de neiging om jezelf opzettelijk pijn doen… In mijn lezing geef ik je een kijkje in mijn leven met borderline, depressie en zelfbeschadiging. Ik vertel door welke gebeurtenissen ik steeds verder afzakte, maar ook hoe ik na zestien jaar keihard knokken de weg naar boven weer vond. Door middel van diverse boekpassages laat ik je binnen in mijn complexe gedachtestroom, zodat je uit eerste hand hoort wat een persoonlijkheidsstoornis met een mens kan doen. Mijn verhaal is heftig, maar biedt ook zeker hoop. Na afloop van mijn lezing is er alle ruimte om vragen te stellen of verder met elkaar in gesprek te gaan.”

Wil je alvast meer over Anika weten? Ga dan naar www.anikarooke.nl


Wanneer:
Woensdag 3 oktober, van 19.30 (inloop vanaf 19.15) tot uiterlijk 21.30 uur

Waar: Hanzeborg/Plein 201, Koningsbergenstraat 201, Lelystad

Voor wie: Voor iedereen die geïnteresseerdis in het onderwerp

Kosten: Aan het bijwonen van deze lezing zijn geen kosten verbonden

Aanmelden: Wil je de lezing bijwonen? Dat kan! Meld je uiterlijk tot 30 september aan. Dit kan door een mailtje te sturen naar: informelezorg@welzijnlelystad.nl. Neem je iemand mee? Dan graag vermelden met hoeveel personen je komt.

logo Welzijn Lelystad