En dan word je opeens uit je bed gebeld door een journaliste van Omroep Flevoland en ben je een paar uur later live in de uitzending om te praten over mentale gezondheid en taboes. Ja, het is echt waar. Wat superleuk dat de lokale media mij heeft weten te vinden en mij dit platform kon geven.

In ongeveer acht minuten vertel ik over mijn leven met borderline, over de verhalenbundel van uitgeverij Tobi Vroegh met mijn winnende inzending, mijn boek in wording en hoe open ik over mijn mentale gezondheid ben. Dit en nog veel meer.

En wat het helemaal afmaakte was het feit dat ik voor het eerst echt kon genieten, ondanks de zenuwen. Ik was blij, gewoon mezelf en heb daar hele mooie reacties op gekregen. Eรฉn van de djโ€™s zei na afloop dat mijn verhaal hem geraakt had en dat mijn boek er echt moet komen, omdat er duidelijk nog heel veel winst is te behalen als het gaat om het doorbreken van taboes ten aanzien van mentale gezondheid. Dat gaf me een enorme boost.

Ja mensen, my eight minutes of fame! Check ik out, zou ik zeggen! Klik hier.